Ervaringen

Wat vinden onze cliënten?

Na jaren niet de deur open te durven doen is er rust gekomen. De angst  van de deurwaarder en het incassobureau begint nu rustig aan naar de achtergrond te verdwijnen. Hoewel soms een onverwachtse deurbel de schrik aanwakkert, terwijl het dan vaak de postbode is die een pakketje komt bezorgen. Bedankt voor het terugbrengen van het vertrouwen in onszelf en in de wereld om ons heen.

Door Corona raakte mijn bedrijf in het slop. Ik kon mijn geld niet meer verdienen en de TOZO was niet voldoende om mijn vaste lasten te betalen. Hierdoor stapelden de schulden zich op, gelukkig heb ik samen met Maximum Schuldhulp regelingen kunnen treffen. Inmiddels heb ik een andere baan, los ik af en gaat het weer beter met me.

Na de verplichte verkoop van onze woning bleven we met een enorme restschuld zitten. Deze schuld was voor ons de druppel die de emmer deed openlopen. Gelukkig heeft Maximum ons aan de hand genomen en regelingen getroffen. Het enige waar wij ons nu druk over hoeven te maken is zorgen dat we de regelingen nakomen. Dit geeft heel veel rust.

Alle schulden geregeld, echt fijn! Wij hebben inmiddels ons pensioen bereikt en waren bang dat we tot onze door moesten blijven betalen. Door een lijfrentepolis hebben we gelukkig alles af kunnen kopen. Nu kunnen we echt genieten van ons pensioen.

Fam. Z******
Schuld: c.a. 20.000 euro
Lian M******
Schuld: c.a. 17.500 euro
Joe K*****
Schuld: c.a. 60.000 euro
Fam. L****
Schuld: c.a. 32.000 euro

Creëer rust

Creëer rust

Vaak zorgt de stress van incassobureau's en deurwaarders ervoor dat je niet meer helder na kunt denken. De angst gaat regeren en je gaat tegen deze partijen aanschoppen.

Inventariseren

Inventariseren

Wanneer je concreet de schulden op wilt lossen krijg je vaak tijd om de hele situatie in kaart te brengen. De druk verdwijnt tijdelijk en we gaan jouw schulden inzichtelijk maken.

Maak een plan

Maak een plan

We weten je schuldenlast en bekijken hoeveel je verdient en wat je kunt aflossen. Daarmee maken we een betaalplan zodat iedere maand je schulden kleiner worden.

Ga verder met leven

Ga verder met leven

Je leven heeft lang genoeg stil gestaan. Er is rust, je lost je schulden af, je maakt geen nieuwe schulden en je kunt weer "rustig" jouw leven opbouwen.